Nyheter

2023-01-23: Addera IT partner med Cleura

Vi är glada över att meddela att vi ingått ett unikt partnerskap med det svenska molnföretaget Cleura. Som digitaliseringspartner för små och medelstora företag i Sverige kommer vi att kunna erbjuda moderna och flexibla kundlösningar i Cleuras svenska moln.

– Då vi arbetar med drift, applikationer, säkerhetstjänster och support för många små och medelstora företag är en prioriterad fråga att se till att våra kunders data och applikationer är tillgängliga och säkra. Genom att samarbeta med Cleura och använda deras lokala moln som grund känner vi oss trygga med att uppfylla dessa behov, säger Jens Hemström, vd för Addera IT

Om Cleura
Cleura, det europeiska molnet, erbjuder digitala infrastrukturtjänster med full automation för organisationer som vill kunna innovera utan att tumma på dataskyddet. Genom att leverera säker digital infrastruktur byggd på öppen källkod och med inbyggd regelefterlevnad, erbjuder Cleura en hållbar plattform för innovation och ger samtidigt användarna kontroll över sin data. Företagets molntjänster är tillgängliga över hela världen.

– Vi är glada över att samarbeta med Addera IT och välkomnar dem och deras kunder till vårt europeiska moln. Att gå samman med företag som underlättar digital transformation är viktigt för att organisationer ska kunna använda vår öppna, flexibla och kompatibla digitala infrastruktur som bas för sin innovation och verksamhet, säger Jim Johansson, vd för Cleura.

För mer information, besök gärna www.cleura.com

2022-11-01: Addera IT stödjer Movember

För andra året i rad samarbetar vi med Kristianstad Hockey och vi är stolta över att både kunna stötta den lokala idrotten och Movember och Kampen för mäns hälsa. 

Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform och varje år är det 10 000 män, makar, pappor, kollegor och kompisar som drabbas av prostatacancer i Sverige. Tillsammans med KIK vill vi öka medvetenhet om Sveriges vanligaste cancerform och skapa engagemang hos personal, spelare/tränare, fans & sponsorer.

 

2022-07-01: Addera IT flyttar till nytt kontor 

Mycket glädje och energi finns i våra nya fräscha lokaler, ett stenkast från Malmö Central.

I en inspirerande stadsdel som kommer att utvecklas otroligt mycket de kommande åren tar vi nästa steg på vår egen fantastiska utvecklingsresa!

 

2022-01-19: Addera IT växer

Vi är mycket glada att kunna hälsa ytterligare en ny stjärna välkommen ombord på vår fantastiska resa

Varmt välkomna Patrik

 

2021-11-01: Addera IT stödjer Movember

Genom vårt nystartade sponsorsamarbete med Kristianstad Hockey är vi stolta över att både kunna stötta den lokala idrotten samtidigt passa på att använda sponsorskapet för välgörande ändamål. Under november fokuserar vi på Movember och Kampen för mäns hälsa. 

Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform och varje år är det 10 000 män, makar, pappor, kollegor och kompisar som drabbas av prostatacancer i Sverige. Tillsammans med KIK vill vi öka medvetenhet om Sveriges vanligaste cancerform och skapa engagemang hos personal, spelare/tränare, fans & sponsorer.

 

2021-10-20: Addera IT växer

Vi är mycket glada att kunna hälsa ytterligare nya stjärnor välkommen ombord på vår fantastiska resa

Varmt välkomna Anders & Martin

 

2021-08-20: Addera IT växer

Vi är mycket glada att kunna hälsa ytterligare nya stjärnor välkommen ombord på vår fantastiska resa

Varmt välkomna Uran, Alex & Sven!

 

2021-05-31: Addera IT presenterar ny VD

Addera ITs VD Anders Rask lämnar sin post efter drygt tre år och efterträds av Jens Hemström, företagets Marknads- & Affärsutvecklingschef, som tillträder 1 juni 2021.

Addera IT är i en expansiv fas och efter några år med stort effektiviseringsfokus är man nu redo för att ta nästa steg i sin utveckling med stark tillväxt genom större kund- och marknadsfokus. 

 – Under Anders Rasks ledning har Addera IT investerat i ett flertal nödvändiga åtgärder för att effektivisera och höja kvaliteten i våra leveranser vilket ligger till grund för att vi idag är redo för att ta nästa steg, säger Patrik Björkman, styrelsens ordförande och fortsätter:

– Jag är mycket glad över att kunna hälsa Jens Hemström välkommen som ny VD. Jens har lång erfarenhet från varumärkesbyggnad, marknad och försäljning samt har de ledaregenskaper och driv som Addera IT behöver för att ta nya steg på vår tillväxtresa.

 

2021-05-06: Addera IT utbildar för säker IT-miljö

I stort sett alla affärsprocesser är beroende av ett fungerande och stabilt IT-system – utan dem står företagen stilla. Cyberhoten ökar och självklart hjälper Addera IT våra kunder med ett starkt IT-skydd genom säker hård- och mjukvaruarkitektur. Dock startas majoriteten av IT-attacker av mänskliga fel och därför hjälper vi även företag med att utbilda sin personal för att öka säkerhetsmedvetenheten.

Vi ser stora vinster i att utbilda och utveckla vår personal i att vara medvetna om vilka säkerhetshot som de ställs inför säger Marcus Nyberg, CFO på Nexam Chemical

Cyberattackerna blir ständigt mer sofistikerade och vetskapen om att personalens beteende kan stärka IT-skyddet gör att fler väljer att satsa på dessa viktiga utbildningar säger Anders Rask, VD på Addera IT.

 

2021-04-26: Addera IT värnar om säker IT-miljö
I stort sett alla affärsprocesser är beroende av ett fungerande och stabilt IT-system. I en värld där cyberhoten ökar blir förmågan att snabbt kunna återställa ett attackerat IT-system allt viktigare.
Vi känner till Addera IT sedan tidigare och vet att deras tjänst för backup och återställning fungerar otroligt bra, säger Lars Norling, IT- och verksamhetsutvecklingschef på Thage.
Marknadens behov av säkerhetslösningar ökar ständigt och det känns alltid lika fantastiskt när vår kunskap och långa erfarenhet ger oss möjlighet att snabbt hjälpa våra kunder, säger Anders Rask, VD på Addera IT.

 

Support