Hoppa till innehåll

Välkommen till Addera

Addera IT firar snart sin 30-årsdag och känslan är fantastisk! Under de senaste åren har vi tagit tydliga steg mot att renodla vår verksamhet så att vi kan erbjuda ännu vassare tjänster med ännu större kundvärde. Efter avyttrande av affärsområdet IT-drift & Support i slutet av 2023 har vi arbetat oförtröttligt med utvecklingsarbetet inom cybersäkerhet.

Nytt namn & nytt varumärke

Idag ändrar Addera IT sitt namn och varumärke till Addera men vi fortsätter vår resa inom marknadsledande cybersäkerhetslösningar. Nu är det totalt fokus på tjänster som stärker våra kunders motståndskraft mot det ständigt växande cyberhotet.

– Det har hittills varit en mycket spännande resa för oss och vi ser med tillförsikt fram emot våra nästa steg och kommande lanseringar, säger VD Jens Hemström. Idag visar vi upp vårt nya varumärke och med det en kristallklar marknadsposition inom cybersäkerhet och fokus på marknadsledande lösningar som skapar cybertygghet för våra kunder.

– Nästa steg är en successiv utrullning av kraftfulla verktyg och metoder men just idag passar vi på att njuta lite och känna oss stolta över att presentera Addera avslutar Jens.

För mer information läs på Hem eller hör av dig till oss på Kontakt