adderait-projektledning-ikon-orange

PROJEKTLEDNING

Vi säkerställer att ert projekt levereras med rätt kvalitet, med rätt resurser och till rätt pris. Har du varit med om känslan av ”vi borde nog haft en projektledare från början” upplevelse? Läs mer här då!

Vi driver gärna ditt IT projekt för att säkra att inget blir tappat mellan stolar. Att driva projekt tar tid och kan ofta vara svårt att driva med egna resurser. Ofta kommer politik och egna intressen i vägen för den investering som ni precis beslutat om. Vi säkerställer att resultatet blir uppfyllt med de förutsättningar som vi får.  Vi kan hjälpa dig med projekt inom infrastruktur, såsom migrering, uppbyggnad av tjänster till flytt av verksamhet. Även affärssystems migrering i viss omfattning kan vi hjälpa till med då vi har nära kontakt med flera stora tillverkare.

Vi stöttar dig gärna med projektledning för att du ska kunna lägga din energi på det du är proffs på.

Allt startar med att definiera vad som ska utföras, och vad som ska till för att vi ska stänga projektet på tid och budget. Därefter sätter vi en tidplan tillsamman. När vi är klara med tidplanen planerar vi vilka resurser och vilka kompetenser som behövs till vad och när. Både tid- och aktivitetsplan beslutas om tillsammans mer alla berörda. Med detta som bas för ert projekt kan vi infria förväntningar som alla parter har.

TILLÄGGSINFO

Här, Anders, tänker jag att man kan lägga till någon extra information som t.ex. Så blir det lite mer liv i sidan och inte bara en lång text.

Punktlista, bild, diagram, kontaktuppgifter utöver formuläret nedan osv osv

Bli kontaktad av Addera IT

Skriv till oss genom att fylla i formuläret nedan och vi svarar inom 24 timmar.