adderait-datacentertjanster-ikon-orange

DATACENTERTJÄNSTER

Vi täcker era behov med våra moderna Datacenters

Allt passar inte i de stora molnen! Allt från virtuella till fysiska servrar eller ren rackhyra finns i våra två datacenters. En del tjänster mår bäst av att vara nära användaren av olika skäl. Det kan var av legala skäl eller kopplingar till andra system som inte kan flyttas, eller rent av att det är stora tunga filer som ska hanteras. I något fall kan kostnaden för Azure överstiga affärsvärdet och då placerar vi funktionerna i våra datacenter. Det är just detta vi tar hänsyn till när vi bygger er lösning! Vi bygger alltid vår arkitektur på hybrida plattformar och det som passar bäst för våra kunder.

Vi har givetvis egna datacenter och vi använder oss dessutom av Microsoft Azure som våra datacenter.

Våra egna datacenter är i olika fastigheter i egna brandceller som båda är larmade och har skilda redundanta internetanslutningar, elförsörjning och kylning. I vårt primära datacenter finns även UPS kraft med diversifierad elförsörjning, brandsläckning samt redundant kylning. Båda datacenter är kopplade till reservkraft via dieselgenerator.

Flera hundra kunder köper plats eller kapacitet av oss i vårt datacenter och vi ser en tydlig trend i att ”Cloud First” också påverkar våra kunder. För oss är det viktigast att kundens miljö är på rätt plats.

Bli kontaktad av Addera IT

Skriv till oss genom att fylla i formuläret nedan och vi svarar inom 24 timmar.