KARRIÄR

Arbeta hos oss

Du är vår viktigaste resurs! Med dig bland oss andra ca 25 kollegor kan vi tillsammans göra underverk för våra kunder. Vi tror på att våra konsulter vill specialisera sig inom ett givet område och vi erbjuder plattformen för det genom hela vår tjänsteportfölj och kompetensutvecklingsprogram. Vi ser en ständig utveckling inom vår bransch och vi kan inte sitta stilla utan är hela tiden i framkant för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna.
Vill du bli en av oss? Den här beskrivningen tror vi att du kan göra om dig själv för att passa in hos oss!

Vi erbjuder dig en utvecklande roll med stor delaktighet. Vi har en unik kunskap och ett uppskattat erbjudande med produktion av våra tjänster globalt inom Kontinuitet. Det erbjudandet kompletterar vi med tjänster och erbjudanden inom IT-drift, produkter, moderna tjänster och utbildning vilket ger mycket goda möjligheter att utveckla och skapa bra och roliga affärer att arbeta med.

Vi ger dig förutsättningarna att på ett strukturerat, nyfiket och pragmatiskt arbetssätt utveckla dina erfarenheter hos oss. Tillsammans med våra tekniker och partners hittar du den bästa lösningen för våra kunder. På Addera IT är det korta beslutsvägar. Våra kontor är fullt moderna och ändamålsenliga, och mycket av din tid kommer du att tillbringa hos våra kunder.

Stämmer detta in på din fortsatta karriär? Läs vidare!

Vi tillämpar flextid, du kan arbeta hemma vid behov, en personlig utbildningsbudget, ett kollektivavtal som vi är anslutna till och en aktiv lokal fackklubb via Unionen ser vi som självklarheter. Utöver det har alla tillgång till friskvårdsbidrag och terminalglasögon vid behov. Vi har en flotta av moderna elhybridbilar som vi använder när vi ska köra ut till våra kunder för miljön skull. Vi har ett gemensamt bonusprogram som alla är delaktiga i då vi tror på ”Laget före Jaget”!

Vi är partner med de flesta stora tillverkarna på olika nivåer och ser att du har erfarenhet av flera av dessa tillverkares tjänster. Vi tror att du har en relevant eftergymnasial utbildning, med relevant teknisk inriktning eller erfarenhet av försäljning mot vårt kundsegment.

För att du ska passa in i de roller som vi kan erbjuda behöver du ha rätt inställning till utmaningar, rätt grundläggande kompetens, förmågan att uttrycka inom vilka områden du vill utvecklas, förmågan att bygga nära relationer med våra kunder och har kunden som första prioritet och har körkort. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Stämmer allt in på dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Ledig tjänst

Vi vill anställa dig som är expert på Office 365. Berätta vem du är och vad du vill göra hos oss. Här finns flera möjligheter för dig med erfarenhet av större Office 365 implementationer.

ANSÖKAN

Tillåtna format: jpg och pdf